Teniszfogadás – Tippek és stratégiák, hogy te is győztes légy!

Tenisz fogadási tippek

Szenvedélyesen rajongsz a tenisz kiélezett meccseiért? Úgy gondolod, hogy Serena Williams képes lesz még egy nagy tornát megnyerni? Novak Djokovic, Roger Federer vagy Rafael Nadal– szerinted ki lesz a legjobb az idei versenyeken? Bizonyára szereted kihasználni a tenisz tippek sokaságából azokat, amelyek nyereségesek lehetnek. A tenisz tippeklétfontosságúak, amikor a teniszről beszélünk az online fogadóirodáknál, és hogy melyik oldalon vannak a legjobb szorzók.

A teniszfogadást befolyásoló tényezők

Fedezd fel, hogy melyek azok a tenisz tippek, amelyek sokkal nagyobb örömet okoznak a mérkőzések végén. Íme alegfontosabb tényezők, amelyeket figyelembe kell venned, amikor teniszmeccsekre fogadsz:

A felület típusa (fű, agyag, kemény felület stb.), valamint a játéktér (beltéri vagy kültéri)

Néhány apró kivételtől eltekintve (általában Grand Slam-győztesek, mint Serena Williams, Roger Federer vagy Rafael Nadal) a legtöbb teniszező azt a felülettípust választja, amelyen a legjobban teljesít. Tehát az online tenisz tippekfogadásának megtételekor ajánlatos megvizsgálni, hogyan viszonyulnak a játékosok egy bizonyos típusú játékfelülethez. 

Ha kemény felületen játszik, a sebesség az előnye egy ilyen terepnek. Tudnod kell, hogy egy ilyen felületen a meccseket könnyebb megjósolni, ezért javasoljuk, hogy válassz élő tenisz fogadási stratégiát, ami igen előnyös lehet a tenisz tippekeltalálásban. Ezen a kemény pályán a leghíresebb versenyek a US Open és az Australian Open.

Azok számára, akik érdeklődnek a teniszre vonatkozó tenisz tippek biztonságos fogadásai iránt, a füves versenyeket nagy sebességgel játsszák, elkötelezett játékokat jelentenek, és hangsúlyozzák a játékos technikai oldalát. Goran Ivanisevic ékes példája ennek, de az utódja, Novak Djokovic is ugyanilyen jó az ilyen típusú pályákon.

Továbbá ott vannak az agyag tenisz pályák (például a francia nyílt teniszbajnokság), amelyek fizikai állóképességet és mentális keménységet igényelnek. A tenisz tippek itt nagyon izgalmasak, mivel úgy tűnik, hogy az erős, lenyűgöző fizikumú játékosok előnyt élveznek egy ilyen pályán. Jeļena Ostapenko, Garbiñe Muguruza vagy Maria Sharapova az a fajta játékos, aki rá tudja vetni magát egy ilyen felületre. Rafal Nadal, aki 12-szer nyerte meg a francia nyílt teniszbajnokságot, továbbra is vitathatatlanul vezet agyagban.

Játékos tippek

Tetszik egy adott játékos, és az alapján szeretnéd meghatározni a tenisz tippek kimenetelét? Javasoljuk, hogy légy naprakész az aktuális sporttevékenységekkel, de kövesd a közösségi oldalak hivatalos oldalait is ahhoz, hogy olyan tenisz tippek birtokába kerülj, amelyek reálisak. Így tudni fogod, hogy az adott versenyző részt vesz-e egy bizonyos versenyen, milyen az edzési szintje és mennyire áll jól mentálisan.

Tenisz fogadási tippek

Minden fogadónak meg kell határoznia, hogy miként alakulnak nála a tenisz tippek. Talán szereted a biztonságos teniszfogadás lehetőségét választani. Ebben az esetben ne felejtsd el, hogy a favoritok nyerhetnek, de ezt nagyobb számú szettben megteszik. Így például inkább a nyertesre fogadj, ne pedig a megnyert szettekre. 

Íme néhány további tipp, ami segít a tenisz tippek eltalálásában:

  • Ismerkedj meg a játékossal és a teljesítményével.
  • Tudd meg, hogy milyen fizikai állapotban van, ha megsérült, vagy még mindig van egy régebbi sérülése.
  • Tájékozódj az időjárási viszonyokról, van-e esély esőre a mérkőzés időpontjában, van-e lehetőség a mérkőzés elhalasztására stb.
  • Tanulmányozd azon játékosok meccsstatisztikáit, akikre élő teniszfogadást szeretnél kötni.
  • Tanulmányozd a torna korábbi mérkőzéseit.

Ne félj olyan tenisz tippekre fogadni, amelyek páros meccsben zajlanak, mert ezek olyan játékok, ahol sokszor a végéig mehetsz a kedvencekkel. Ráadásul az online fogadóirodák meglehetősen jó fogadási szorzókat kínálnak a tenisz páros mérkőzésekre. 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.