Miért fontos, hogy legyen sportfogadási stratégiád?

Ha van némi tapasztalatod a sportfogadás területén bizonyára rájöttél, hogy mennyire fontos, hogy ne csak „fejetlenül” próbálkozz, hanem legyen egy magabiztos rendszered. A legjobb tippek ismeret nélkülözhetetlen, amelyeket figyelembe kell venned a focira, vagy más sportra való fogadáskor. A sportfogadási stratégiák célja, hogy a megszerzett haszon a lehető legmagasabb legyen. A következőkben hasznos sorok következnek, amelyben a sportfogadási stratégiáklegfontosabb részeiről számolunk be.

Melyek a világ legnépszerűbb stratégiái?

A sportfogadási stratégiák használata nagyon fontos. Ha eleinte szkeptikusan is állsz hozzá látni fogod, hogy hosszú távon segítenek növelni a nyereséget és minimalizálni a veszteséget. Míg ha véletlenszerűen játszol, észre fogod venni, hogy az egyenleged néhány hónap elteltével nem tűnik túl biztatónak.

Természetesen ihletet is kell kapnod, mind az élő, mind a meccs előtti sportfogadási stratégiák terén. Bármilyen stratégiát alkalmazhatsz, de ha nincs érzéked és nem a megfelelő fogadásokat választod, esélyed sincs nyereségre, de legalább kisebb veszteségeid lesznek, mintha kaotikusan játszanál.

Íme három stratégia, amelyek rendkívül népszerűek, és amelyekről valószínűleg hallottál. Nagyon sok fogadó használta és használja ma is, de vannak olyanok is, akiknek nem tetszettek és feladták. Ezek a következők:

  • Easy Money – azoknak a fogadóknak szól, akiknek csak egy kis bankjuk is van, mert 2-3 ezer forinttal lehet kezdeni a számlán. Ahhoz viszont, hogy sikeres legyél ezzel a stratégiával, sok türelemmel kell felvértezned magad, és rendkívül erős pszichére is szükséged lesz.
  • Fibonacci – ez a stratégia megfelel azoknak a játékosoknak, akiknek átlagos bankjuk van, mivel a tét meglehetősen lassan nő. Azon a húron alapul, amelyet az olasz matematikus fedezett fel, akinek ez a neve.
  • Martingale – szilárd bankra van szükséged, hogy a sportfogadási stratégiák alkalmazása sikeres legyen. Ezt azért fontos tudnod, mert a végén nagy összegeket kell fogadnod, ha elkapsz egy hosszabb vesztes fogadási sorozatot.

Bár ezek a sportfogadási stratégiák, még ha népszerűek is, még nem jelentik azt, hogy számodra ezek lennének a megfelelőek. 

Online ügynökségek – mitől a legjobb választás?

A legtöbb stratégia alkalmazható mind az online fogadóirodáknál, mind az utcai vagy környékbeli ügynökségeknél, ahogyan ezeket is nevezik. Úgy gondoljuk azonban, hogy a 21.ik században a legjobb megoldás a technológia használata és az online sportfogadási stratégiák alkalmazása. Továbbá az utcai fogadóirodákon fizetendő díjak magasabbak, aminek oka, hogy minden megjátszott jegy után átlagosan, a tét 5%-ának megfelelő díjat kell fizetned. Ha ehelyett úgy döntesz, hogy számlát nyitsz egy online fogadóházban nyereségesebb lesz számodra.

Véleményünk szerint minden fogadó, legyen az amatőr, ha stratégiát akar alkalmazni, azt a legjobb online megtenni. Maximalizálnia kell a nyereségedet, mivel csak így leszel képes konzisztens összeget keresni.

Egy másik érv az lenne, hogy nem kell senkire várni. Sok utcai ügynökség kínál lehetőséget, hogy valóban élőben is fogadhass. De mi a teendő, ha sorban állsz a pultnál? Ha online fogadsz, akkor azonnal megteheted, és ebben az esetben minden másodperc számít.

Nyilvánvaló tehát, hogy az online fogadóügynökségek a legjobb választás a sportfogadási stratégiák alkalmazásához.

Hogyan teszteljünk egy fogadási stratégiát?

A sportfogadási stratégiák tesztelésének egyik módja ha kisebb befektetéseket hajtasz végre. Már a kezdet kezdetén határoz meg egy kisebb összeget, amit megengedhetsz magadnak, hogy elveszítsd. Ezután legalább egy hónapig teszteld azt a stratégiát, amelyről úgy gondolod, hogy megfelelne neked, és nézd meg, elégedett vagy-e vele.

De nagyon jól végezd el a számításokat, mert megtörténhet, hogy amikor növeled a tétet, már nem érsz el ugyanolyan sikert, és jelentős összeget veszíthetsz. Tehát nézd meg, milyen ütemben nő a tét, hogy ne kelljen olyan összeget befektetned, amelyet nem engedhetsz meg magadnak.

A sportfogadási stratégiák tesztelésének második módja nem kerül semmibe, csak egy tollra és egy papírra van szükséged. Segítségükkel fiktív fogadásokat szimulálhatsz, amelyeket feljegyezel. Így nyomon követheted, hogyan teljesítesz ezzel a stratégiával, anélkül hogy egy forintot is rá költenél.

Azt tanácsoljuk, hogy vedd nagyon komolyan, mintha valódi pénzben játszanál. Csak így tudhatod meg, hogy mely sportfogadási stratégiák megfelelőek számodra.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.