Mitől a futball a legnépszerűbb online fogadási forma?

A labdarúgás a sportfogadások királya, amit számos tényező teszi ideális jelöltté. A labdarúgást egész évben és az egész világon játsszák, és rengeteg olyan mérkőzést kínál, amelyekre megtanulhatsz online is fogadni. A nemzeti bajnokságok afoci eredmények fogadási lehetőségeinek széles skáláját ajánlja, emellett vannak nemzeti kupák, nemzetközi versenyek, például a Bajnokok Ligája, valamint a szezon előtti versenyek egyre növekvő tendenciája. Mindamellett gyakran rendeznek nagy tornákat a nemzeti csapatok számára, mint például az Európa-bajnokság, Afrikai nemzetek kupája és egyéb világbajnokságok, amelyek szintén olyan érdekes foci eredmények lehetnek, amire szívesen fogadnak a szurkolók. 

Ez az útmutató megtanítja, hogyan fogadhatsz online a labdarúgásra és milyen más módszerekkel fejlesztheted a futballfogadással kapcsolatos ismereteidet.

Fogadás a labdarúgásra

Nálunk a Sport&Trip online fogadóirodánál több ezer futballmérkőzés fogadhatsz minden héten, olyan foci eredményekszületnek, ahol a fogadási piacok országonként és bajnokságonként vannak elrendezve, így azonnal megtalálhatod a mérkőzést, amelyre online fogadtál. Az egyszerű fogadásoktól kezdve, mint például a mérkőzés eredménye, egészen a kombinált fogadásokig, ahol több különböző foci eredmények jelennek meg, amit a fogadószelvényhez adhatsz.

Rengeteg lehetőséged van, amikor arról van szó, hogy eltaláld a foci eredmények kimenetelét. Számos különböző típusú online fogadást kínálunk. Fogadhatsz szögletekre, lapokra, a pontos eredményre, gólszerzőkre, speciális fogadásokra a játékosokra különböző opciókkal és még sok másra. A következő részben a labdarúgó fogadások leggyakoribb és legnépszerűbb fogadási típusait tekintjük át.

Hogyan fogadjunk online a labdarúgásra?

Szó szerint több száz piac áll rendelkezésre bármely labdarúgó-mérkőzésen, amelyre fogadhatsz. Keményen dolgozunk azért, hogy a legjobb nyereményszorzók és a fogadások széles választéka legyen jelen, hogy sikered legyen a foci eredmények eltalálásában.

Fogadás a labdarúgásra, avagy milyen típusai vannak?

A focira való fogadás leggyakoribb típusa a mérkőzésfogadás, vagyis annak kimenetelére való fogadás. 

A foci eredmények kimenetelét három lehetséges opció határozhatja meg:

  • győzelem,
  • döntetlen
  • vagy vereség. 

Néha ezt 1×2-es fogadásnak is nevezik, ami onnan ered, hogy a hazai csapat győzelmére (1), a döntetlenre (X) vagy a vendégcsapat győzelmére (2) fogadhatsz. A mérkőzésre vonatkozó fogadást általában a labdarúgással foglalkozó sportfogadási szekció tetején látod, mivel a legtöbb fogadót érthető módon az eredmény érdekli.

Dupla esély a labdarúgásra?

A dupla esély egy másik népszerű fogadási forma, ami növeli a foci eredmények sikeres voksát, amikor is az online fogadások ismerete után egy mérkőzésen két különböző kimenetelre fogadsz. Ez lehetőséget ad arra, hogy egyszerre fogadj döntetlenre és győzelemre. Tökéletes fogadás azoknak a játékosoknak, akik inkább a kockázat csökkentését részesítik előnyben. A foci eredmények eltalálásának esélye természetesen alacsonyabb, mint a mérkőzésfogadásnál, de a fogadás megnyerésének esélye jelentősen megnő. A kétesélyes fogadáson (double chance) arra is fogadhatsz, hogy a két csapat közül az egyik nyer, ebben az esetben azonban elveszíted a tétet, ha a mérkőzés döntetlennel végződik.

Mik azok a handicap fogadások?

A labdarúgásra történő fogadásoknál a foci eredmények érdekében a 3 fős hendikepes fogadások is népszerűek. A hendikep fogadások általában két csapat közötti gólkülönbségre vonatkoznak, amelyek a mérkőzés kezdete előtt feltételezett előnyt vagy hátrányt jelentenek a kiválasztott csapatnak. 

Végül ismerd meg az egyik legnépszerűbb fogadási formát a fociban, ami különösen akkor lesz az egyik kedvenced, ha nem ragaszkodsz egyetlen csapathoz sem, és csak élvezni szeretnéd az eseményeket, ami nem más, mint a Total Goals. Itt a foci eredmények úgy alakulnak, hogy a mérkőzésen szerzett gólok teljes számára fogadhatsz. Ez azonban túl specifikusnak tűnik majd néhány szurkoló számára, akik inkább a gólok száma fölötti/alatti összgólok számára szeretnének fogadni.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.