rackets_professional_s2

Verseny ütők

 

v_jet

Az innovatív Jetspeed S sorozat ütőivel több idő marad az ütés kivitelezésére a Nano Fortify (erősebb mint az acél, de egyben pehelykönnyű is) anyag és a legújabb fejlesztésű Zxion (folyadékkristályos poliészter szálak a rezgések elnyelésére) technológia kombinációjának köszönhetően.

Tovább a Jetspeed családhoz.

jetspeed

 

v_thruster

A Thruster ütők filozófiája, hogy a támadás a legjobb védekezés és egyben a győzelem záloga. Az új szerkezetű megerősített anyagból készült, duplán megfeszített keret jóval erősebb leütést tesz lehetővé. A T-csatlakozás ferdén barázdált szerkezete összegyűjti, és egyetlen pillanatra összpontosítva lövelli ki az erőt, amelytől maximális hatékonyságúvá válik a leütés (CatapultStructure).

Tovább a Thruster családhoz.

thruster

v_bravesword

A nagysikerű Super Inside Wave és a Brave Sword (a lovagok kardjának alakjáról mintázott) technológia ötvözetéből létrejött ütők most még aerodinamikusabbak és erősebbek.

Tovább a Bravesword családhoz.

brave_sword

v_lightfighter

Ezek a pehelysúlyú ütők hihetetlen kontrollt biztosítanak. A legújabb fejlesztésű LightFighter technológia minden játékost rabul ejt az első ütés után. A legmagasabb minőségű grafit a pehelysúllyal ötvözve egy igazán különleges élményt nyújt. Az ütő a másodperc töredéke alatt teljes kontroll mellett reagál a játékos minden apró mozdulatára.

Tovább a LightFighter családhoz.

light_fighter

light_fighter_2

v_insidewave

A VICTOR mérnökei a tökélyre fejlesztették a világhírű Inside Wave technológiát. Ebben a sorozatban található a bestseller IW3500 ütő továbbfejlesztett változata is.

Tovább az InsideWave családhoz.

inside_wave

 

v_victec

A Victec sorozat tagjai a legjobb ár/érték arányt képviselik. Azok számára is lehetővé teszik a versenyütők adta lehetőségek kiaknázását, akik nem mondanak le a legmagasabb minőségről, de nem akarnak túlságosan mélyen a pénztárcájukba nyúlni.

Victec Control – ambiciózus hobbi versenyzőknek ajánlott

Victec Ripple – all-round versenyzők számára

Victec Slim – karcsú fej a támadó játék kedvelőinek

Tovább a Victec családhoz.

ide kattintva: Ütőválasztási tanácsadó

Egy hozzászólás a(z) “Verseny ütők” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Meccslabda

Vélemény, hozzászólás?