vasarlas_sl

Vásárlás

Magyarországon a VICTOR márkát a Bajnokok az Ütős Sportokért Alapítvány forgalmazza.

Termékeink megvásárolhatók versenyeken, nagyobb rendezvényeken, egyeztetés alapján (telefon vagy email) személyes átvétellel, de edzésekre is el tudjuk vinni, ahol kérésre vásárlás előtt akár ki is próbálhatók.

elerhetoseg

elerhetoseg_mark

Jelentős méretű raktárkészletünkkel igyekszünk mindenkit a lehető legrövidebb idő alatt kiszolgálni. Amennyiben esetleg valamelyik termékünk épp nincs raktáron, kérésre néhány héten belül megrendeljük Németországból, közvetlenül a gyártótól.

Aktív tollaslabdázók vagyunk, így játékosként termékeinket személyes tesztelés alapján a lehető legközelebbről ismerjük. Gyermek és felnőtt edzéseken edzőként is közreműködünk, iskolai foglalkozásokat is tartunk. Szívesen állunk rendelkezésre tanácsainkkal, bármilyen kérdésre örömmel válaszolunk.

Fontosnak tartjuk vevőink elégedettségét, és szívesen veszünk bármilyen visszajelzést termékeinkkel kapcsolatban.  Vásárlás előtt lehetőség van a kívánt sporteszköz kipróbálására, így mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illő terméket.

Klubok és iskolák számára mindenképp javasoljuk a személyes megkeresést, hiszen tudjuk, hogy mindenkinek különböző igényei vannak, mi pedig személyre szabott ajánlatainkkal igyekszünk azoknak megfelelni.

Amennyiben a vásárolt termékkel kapcsolatban bármilyen minőségbeli kifogás merül fel, esetleg anyaghiba miatt használatra alkalmatlanná válik, egy éven át tartó garanciával vállaljuk a termék cseréjét (vagy esetlegesen más módon történő kompenzálást).

Szent-Andrássy Márk és Szabó Bálint

Vélemény, hozzászólás?