victor_minoseg_l

Minőség

A VICTOR márka kínálatában minden olyan felszerelés megtalálható, ami a beltéri sportoláshoz szükséges, de elsősorban a tollaslabda sport áll a vállalat fókuszában.

A vállalat saját mérnökei fejlesztik a termékeket, és képzett gazdasági szakértők segítik, hogy azok minél könnyebben eljussanak a sportolók otthonába. Nincs még egy olyan márka a világon, amely ilyen előkelő helyen áll a jelenkori eladási statisztikákban és ugyanakkor ilyen hosszú történelmi múltra tekint vissza.

A siker titka, hogy a termékek fejlesztése és gyártása a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg. A VICTOR fejlesztő mérnökei folyamatosan azon dolgoznak, hogy kielégítésék a piac igényeit, mind minőség, mind pedig a mennyiség területén. A gyártási folyamat lépéseiben számtalan minőség ellenőrzés történik.

A Nanjingban található központi gyárban 3 millió tollaslabda készül havonta, amely mindegyike gépi és kézi tesztelésen is átesik, hogy a lehető legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljenek. Több, mint 50 ország értékesítését koordinálja a Hamburgban található központi iroda, ami azt jelenti, hogy 100-nál is több helyi hálózattal tartják a közvetlen kapcsolatot szerte a világban.

Jelenleg is több mint 100 élvonalbeli játékosnak van élő, teljes szponzorációs szerződése.  Eredményeikkel emelik a márka jó hírét, visszajelzéseikkel pedig segítik a mérnökök munkáját a folyamatos fejlesztésben és a termékek tökéletesítésében, hogy mindenkihez a lehető legmagasabb minőségű sportszerek jussanak el.

Vélemény, hozzászólás?